Ден преди своя рожден ден Спас Делев си направи подарък, печелейки наградата на Gong.bg за Играч на мача. Делев вкара първия гол при победата с 2:0 над Локомотив София и призна, че няма как да не е разочарован от неговата липса в списъка с футболисти за Лига Европа.

Делев все пак подчерта, че ще продължи да дава максимума за „орлите“.

start-photo.bg
80 снимки

„Не беше лесен мачът. Това, че не създадоха положения, говори добре за нас. Искахме този мач да покажем най-доброто от себе си. Имаше промени в състава. Радвам се, че победихме“, стартира Делев.

„Предвид това, че не играя често, нормално е да има травми, но всичко е наред. Повече умора има. Гледам всяка една тренировка да се подобрявам. Всеки футболист иска да играе. Това е Лудогорец, има уникални футболисти. Всеки се бори за мястото си, когато треньорът ме повика, аз съм на линия. Всеки иска да играе, дава всичко от себе си. Ако кажа, че не съм разочарован от липсата ми от листата за Европа, ще излъжа. Приемам го окей и ще дам максимума за себе си за българския шампионат и купата. Докато съм в Лудогорец, ще дам всичко от себе си. Направих си добър подарък с това шампанско. Преди мача си мислех, че ще вкарам и се радвам, че това се случи“, продължи той по темата за рождения му ден.

„От началото Левски тръгна доста добре. За нас е добре, че има силни отбори, тъй като и ние ще покачваме качеството. Надявам се повече такива отбори да има“, завърши Спас Делев.

подкрепя българския спорт