В навечерието на новото първенство от „А“ професионална футболна група, Gong Play зарадва потребителите си с обновена визия.
За всички, които обичат на спорта, са предвидени и още изненади – освен мачовете от Английската Висша лига и българската „А“ Група, могат да се гледат и мачовете от FA Cup, Capital One Cup, Sky Bet Championship и NBA. 

Почитателите на бокса и на Формула 1 също няма да са разочаровани. Екипът на Gong Play е помислил и за тях, като е предвидил излъчване на Боксови гала вечери и кръгове от Формула 1. 

Обновеният сайт е с много по-олекотен дизайн и е още по-приятен и лесен за ползване. 

Програмата на предстоящите спортни събития е изнесена на максимално видима позиция, а цялостното усещане за сайта е динамично и отговарящо на очакванията на спортните фенове. 

От екипа обещават и още добри новини. В най-скоро време ще бъде пуснато и приложението на Gong Play, което ще позволи на активните потребители много по-бързо и по-лесно, само с няколко клика през телефона си, да се докоснат до любимите си спортни събития и да изживеят емоцията от тях по всяко време и на всяко място.