Павел Иванов, главният човек, който играе ролята на Георги Аспарухов във филма „Гунди – Легенда за любовта“, обрисува емоциите си преди старта на галапремиерата на филма.

„Аз съм подготвен да прекарам чудесна вече с всички гости тук. Надявам се на това и заради това съм тук. Искам всички хора да споделим тези мигове. Това ще е вечер, която няма да забравя“, стартира Иванов.

„Изгледахме филма веднъж, сега ще го гледаме за втори път. Тогава бяхме развълнувани и се надявам сега да видя кинолентата без вътрешни притеснения. Ще видите сами, че сцените, които предизвикват емоции са много. Подготовката ми отне малко повече от шест години, за да заснемем филма през изминалата 23-а година“, заяви той колко време е тренирал.

startphoto.bg
60 снимки

„През тези 6 години формата трябваше да се променя драстично. Това е част от нещата. Искахме да е идеалната за ролята. За мен, че Лита Маркова ме посочи, означава всичко за мен. Вярвам, че с такъв страхотен екип, които създават филма, всеки един артист би се справил не по-малко зле от мен“.

„Запознах се с колкото може повече информация за живота на Аспарухов, за да мога да го изиграя. Аз не знам какво да очаквам. Моята подготовка е свързана със създаването на филма“, завърши Павел Иванов.