Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви след победата с 3:1 над Славия, че не е преговарял с никой за нов спортен директор и гарантира, че клубът ще получи лиценз за новия сезон.

„Приказвахме с треньорското ръководство, имахме индивидуални беседи с всички футболисти, тъй като ситуацията, в която се намирахме не ни подхождаше. Ние винаги трябва да се борим за първото място и се надявам догодина да сме на него”, каза шефът на червените.

„В качеството си на изпълнителен директор не съм имал разговор нито с Емил Костадинов, нито с Майкъла, нито с никой, ако някой от ръководството е говорил... Собствениците ще решат кой да бъде новия спортен директор на ЦСКА и се надявам той да отмени малко от задълженията ми, и да работим успешно с него. Пак казвам, крайното решение е на собствениците.”

„С това лицензиране всичко ни е перфектно и всичко е внесено в срок. Не дължим нищо, издължени сме. На който дължим, ще платим до края, ако зависи от това лицензирането. Лиценз ще има ЦСКА”, коментира Живков.