Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов бе изключително ядосан след края на мача с ЦСКА.

Велислав Вуцов бе бесен на съдията Христо Ристосков и заяви, че той е престъпник.

„Ристосков е престъпник. Той трябва да коментира това, което се случи по време мача”, сподели Велислав Вуцов. „Тази ситуация реши двубоя. Явно не сме готови да се преборим срещу 14 човека. Очаквах такова съдийство. Гледах 40 пъти ситуацията и двамата футболисти се държат и дърпат. Футболистът на ЦСКА не е в голова ситуация, топката не е в него. По-смешна дузпа не съм виждал. Не оправдавам нашата слаба игра. През второто полувреме нашият отбор се опита да бъде по-активен. Мачът можеше да има друг характер. Нещата не се решиха на терена, а много далеч”, сподели наставникът на Славия.

„Явно трябва да има обесен в българския футбол, за да има промени. Човекът опорочи мача по най-гадния начин. Аз помолих Зафиров да дойде с този съдя да спечели мача с отбора на Славия. Ние не играхме добре, но и ЦСКА не игра супер. На полувремето мачът бе 1:0 за Ристосков. Смените повлияха положително на играта, въпреки че получихме гол”, добави старши треньорът на „белите”.

„Съдиите си свършиха работата. Не съм им казвал нищо. Това е ситуация, която решава мача. След като в такъв важен мач се допуска такава грешка и няма наказания, няма да се оправим скоро. Според мен футболистът на ЦСКА бе изненадан, че съдията даде дузпа. На „Българска армия” също съдията реши мача. Явно толкова са ни силите и имаме още да работим. Липсва ни класата и увереността. В тези мачове трябва да сме по-спокойни. Втори пореден домакински мач съдията повлиява на крайния резултат на мача. На предния мач ни отмениха гол, а сега съдията от Сандански ни отряза главата до кръста. Аз съм обеден, че е преднамерено”, каза още Велислав Вуцов.