Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков изригна след равенството на неговия тим с Литекс (1:1). Култовото изказване на шефа на „червените” дойде заради отсъжданията на съдията Стефан Спасов, срещу който от ЦСКА се обявиха още щом разбраха кой рефер е назначен за срещата от шестия кръг.

„Имаше един отбор на терена и това беше ЦСКА. И докога с тая футболна мафия, докога ще има футбол в България. Видяхте националния отбор, виждате клубното първенство. Видяхте един поръчков съдия, който е съдия на Литекс и цяла България знае, и накрая пак ни го сложиха”, сподели Венци Живков.

„Питайте Любо Пенев какво мисли за съдията. Той е професионалист и голям треньор нека каже доволен ли е от това, което играха Литекс. Съдията провали целия мач и играта. Да си подадат всички оставката, защото никога няма да има футбол в България. Никога! Никога!”

„Как да изваждам отбора? Те само това чакат. Попитайте ги вие. Вие сте глашатаите. Попитайте публиката. Видяхте какво стана. Видяхте колко футболни хора има. Орманджиев, изчакайте ги тук. Нека вземат някакво отношение. Попитайте ги. Това ли е българското съдийство? Мафия, това е пълна мафия. Докога ще търпим подигравка с труда на футболистите, с привържениците. С всичко. Какъв футбол, мафия престъпници и нещастници. Това е”, каза още босът на ЦСКА.

„Съдията опорочи всичко, всичко, всичко. И вие журналистите какво чакате? Вие всички знаете за какво става въпрос. Идете питайте ги за какво става дума. Видях едно престъпно свирене. Попитайте съдията от Литекс, нека вземат отношение. Доволни лиса? Нормално е да кажат не коментираме съдийството. Смешки, смешки. Едни и същи клишета. Затова сме на това ниво. Ще хвърлят собствениците пари. За какво? Мафия! Мафия”, изригна изпълнителният директор.