Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че главният рефер Стефан Спасов не е свирил чиста дузпа за неговия тим, за нарушение в края на мача срещу Тибони.

„Оранжевите” и „червените” завършиха 1:1 в дербито на шестия кръг на А група, което се игра на Националния стадион „Васил Левски”.

„Искам да честитя на футболистите на двата отбора, защото стана интересен и качествен мач. Мисля, че 1:1 е закономерен резултат, а и Литекс пропусна и дузпа”, сподели македонецът.

Запитан за съдията и положението в края на мача, свързано с Тибони, при което домакините имаха претенции за дузпа, Йовановски сподели: „Никога не коментирам съдиите. Мисля, че имаше чиста дузпа срещу Тибони.”

„Отборът на Литекс е много по-сработен, докато при нас имаше 6 футболисти, които играят за първи или втори път заедно. Трябва време, за да заиграе ЦСКА по-добре и това ще стане, но ЦСКА няма време, тъй като точки трябва да се печелят.”

„Най-големият потенциал на ЦСКА са младите футболисти. Много от нашите играчи са най-много на 20-21 години.”

„Нашата цел е да се представим добре в Лига Европа, а за битката в шампионата има още много-много мачове.”

„Сега Тодор Янчев играе като централен защитник, така е в петте мача под мое ръководство, а аз зная, че това не е неговата позиция и той ще ни бъде много по-полезен в средата на терена.”

„Не деля футболистите на чужденци и българи, а на добри или слаби футболисти.”

„Не искам много да коментирам съдийството, имаме ръководство. Моята работа е на терена, а клубът решава каква политика да предприеме”, каза още Йовановски.