Забавянето на заплатите в ЦСКА не е толкова фрапантно и е в рамките на около 20 дни. Това твърди изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров, който коментира ситуацията около клуба.

"Не смятам, че би трябвало забавянето на заплатите да влияе на играчите, защото те са забавени с 20-ина дни само, даже няма и толкова. Това не е сериозно забавяне, с оглед на цялостната ситуация в страната. Не знам някой отбор да плаща по-редовно заплати от ЦСКА, освен още един-два отбора."

"Ако продължаваме в същия дух, може и Лига Европа да изпуснем. Това са все пак шест мача без гол. Това са приходи, които винаги сме залагали. В един клуб много източници на приходи няма и участието в Европа е един от основните такива, от които можем да взимаме пари. Другият е да се правят трансфери."  

"Притеснява ме, че от слабите им изяви им падат цените. Направи се грешка, че много бързо отписахме конвертируемите футболисти в ЦСКА и не трябваше да се постъпва така. С оглед на целите, които преследвахме, не беше грешка да не продаваме Тони Силва. Това означаваше предварително да се откажем от върха", сподели Тодоров. 

Той говори и за ситуацията с лиценза за новия сезон, като според него документацията все още не е изпратена в комисиите на УЕФА, а все още по нея се работи от родната футболна централа.

"Още не са документите изпратени до лицензионната комисия на УЕФА, тепърва се правят докладите в БФС. Надявам се да сме изрядни в това отношение и да вземем лиценз за Европа", заяви още Тодоров.