Сериозно напрежение витае сред футболистите на ЦСКА ден преди двубоя срещу Ботев Пловдив. Шефовете на „червените“ са имали днес среща с отбора и са обявили, че клуба върви пред фалит. Около 15:30 членът на УС на клуба Ивайло Манджуков се е видял с играчите на „червените“ и е обявил, че ситуацията в клуба е тежка и може да се стигне до фалит.

Вчера се заговори, че се очакват плащания по сметките на отбора, но такива така и не се получиха. Днес също не са изплащани заплати. Освен всичко друго по-рано през деня играчите бяха оставени в унизителната ситуация да стоят в лоби бара на хотел „Витоша“ и да чакат да получат стаи за лагера преди мача. Според запознати става въпрос за неуредени стари задължения. Впоследствие обаче играчите са получили възможност да се настанят в хотела.

В петък, 10-и април ЦСКА посреща Ботев Пловдив в мач от 25-я кръг на А група. Двубоят е от 20 часа и можете да го проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, по телевизия Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио.

Според няколко агенции Ивайло Манджуков е обявил пред отбора, че ситуацията е зле и може да се стигне до фалит.