Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на пресконференцията преди съботния домакински мач с Черноморец Бургас, че сагата около бразилеца Жуниор Мораес е приключила и той вече е футболист на червените.

„Това, което не искам да показваме отново, го споделих с отбора - лошите неща. Надявам се да сме си взели поука от мача с Локомотив София и утре да го покажем”, каза Радуканов.

„Всичко около Мораес приключи. Той е футболист на ЦСКА за следващите 3 години и само чакаме понеделник-вторник жълтата карта да дойде и той да може да играе още срещу Стяуа.

„Всички в отбора са здрави. Групата за мача с Черноморец Бургас е от 19 човека и вече я знаете. Утре ще видите дали ще има промени в стартовия състав.”

„Денис Халилович също от днес вече е футболист на ЦСКА. И той днес ще бъде на тренировка, двамата с Мораес ще тренират индивидуално. Надяваме се жълтата му карта да дойде и от понеделник и той да бъде на линия.”

„Черноморец е солиден отбор с един от най-добрите треньори в България. Познаваме Димитър Димитров-Херо, там се завърна и Радостин Кишишев, който дълги години игра в чужбина. Добър отбор, с който подхождаме с респект и уважение, надяваме се, че ще ги победим.”

„Не е моя работа да коментирам националния отбор, там си има треньор и ръководство. Мога да коментирам националите от ЦСКА, само когато играят в ЦСКА, не в националния отбор, защото не е коректно.”

„Спас Делев е играч на ЦСКА, мисля, че днес Димитър Борисов го е казал, има три оферти и много-много питания, но нищо официално. Ако дойде официална оферта се сяда на разговори и ако тя удовлетворява клуба и играча, може да си тръгне, но засега няма такава. Не мисля, че тези спекулации му се отразяват по някакъв начин, той е концентриран върху представянето си в ЦСКА.”

„Утре няма да крием нищо от Стяуа, искаме да сме изцяло концентрирани върху мача с Черноморец и след 22:00 часа ще мислим за Стяуа. Призовавам нашите фенове да ни подкрепят и в двата мача. За нас е по-приятно, когато играем пред повече публика”, заяви Милен Радуканов.