Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков, който води мача с Литекс, заради наказание на Стойчо Младенов, заяви след загубата с 0:1, че в момента това са възможностите на „червените“.

„Нашите положения бяха по чисти, но не успяхме да реализираме. Жалко. Не е нормално да отправим първи удар в 35-ата минута, ни искаме да нападаме да атакуваме, но с това разполагаме в момента. Нищо не можем да променим нищо. Това бяха футболистите, които трябваше да излязат на терена“, коментира Нанков.

„Момчетата на Литекс играят заедно от 1-2 години. Не успяхме да отбележим, но те го направиха. Не можем да не сме доволни от Шеридън в тренировките. Липсва му голът и това го притеснява. Вече в няколко мача не може да отбележи, но това е нашият нападател в момента. В някои моменти той остана изолиран напред. Искахме по-голяма помощ от Присо и Карачанаков да подкрепят атаката. В халфовата линия дебют направи Милен Иванов, който беше и притеснен. Стара се момчето, но нямаше подкрепа в офанзивен план на Шеридън.

Тежка програма, но ние сме ЦСКА и трябва да се справяме с всички ситуации“, допълни още той.

„Малко или много загубата от Мура се отразява. Виждате, че не успяхме да картотекираме всички нови попълнения. Чакахме до вчера, но не се получи. Имахме други планове с футболистите, които привлякохме. И ние бяхме изненадани, че не можем да ги картотекираме“, завърши помощникът на Младенов.