Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков сподели след победата с 1:0 над ЦСКА, че е доволен от своя отбор и представянето на момчетата си. Той отрече слуховете за някакви договорки в този двубой, с оглед на слуховете, че ще става президент на „червените“.

„Няма какво да честитите, доволен съм от старанието. Играха, трудиха се. Това, което сме тренирали не сме изпълнили на 100%, но показаха характер и хъс. Миналата година ме набедиха, че съм продал мача с ЦСКА. Моето име не се продава за 2 стотинки, както някои от етажите на БФС се продават. Няма да се продам за сметка на тях. Видяхте какво направиха в Европа“, сподели Стоичков.

„За нас е важно как тренираме и как се готвим. Когато са мачовете в събота или неделя, за нас е само оценка. Мога да пиша не 6, а 10. С такъв млад отбор. Първи мач в А група и съм много доволен от старанието на всички. Всички са при мен. Втори шанс няма, първи, продължават да играят.“

„Да ти кажа честно малко обръщам внимание на публиката. Важно е да гледаш момчетата в очите и гледах какво става на терена. Публиката на ЦСКА ме е обичала и ще ме обича. Голямо благодаря не само на тях, но на всички привърженици на българския футбол. Мен не ме е срам да ходя на стадионите, не ме е срам когато падаме и бием за разлика от някои други мишки, които се крият“, добави Камата.

„Искам да ходя да почина, да си видя децата и жената. Задавайте други въпроси, а не дали оставам в Литекс“, допълни наставникът на „оранжевите“.

„Видяхте какво направиха отборите в Европа. Когато се подиграват с българския футбол там е мястото“, завърши Стоичков.