Левски очаква две нови попълнения до дни, новината потвърди собственикът на „сините“ Тодор Батков. Босът заяви, че очакваните попълнения ще бъдат централен нападател и офанзивен халф.

Батков допълни, че е възможно сините да се разделят с един двама от своите играчи, но сред тях няма да са Гаджев и Иван Цветков, които остават на Герена.

„Според мен селекцията е оптимална. Тя не е завършила, ще вземем минимум още един футболист, а може би и двама. До няколко дни най-вероятно ще стане ясно, като той е национален футболист, от държава с по-добро ниво на футбола от България“, сподели адвокатът.

„Започваме с много амбиции тази година. С огромна благодарност към публиката, която три години ни изтърпя без да спечелим титла. Казах на футболистите, че не искам да печелят повече брознов медал, за мен тази година е задължително да спечелим златен и те трябва да го разберат. Ако не беше заплахата в края на сезона, можеше да я няма и тази церемония в края за медалите. Отново благодаря на публиката, че ни изтърпя“, добави той.

„Трябва да отбележим, че с първия отбор започват подготовка и седем юноши, които ще се подготвят пълноценно и ще получават шанс за изява. Удовлетворен съм от назначаването на Илиан Илиев. Това е предизвикателство за него, той започна работата си като пчеличка, с по-малки отбори, и заслужаваше да получи шанс сега“, каза още Тодор Батков.