Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев говори на старта на подготовката на „сините“, като заяви, че Владимир Гаджев ще бъде футболист на Левки и добави, че юношата на тима от „Георги Аспарухов“ вече не иска трансфер. Силният човек на „Герена“ внесе яснота и по всички останали въпроси, които вълнуват синята общност.

"Да ви представяме Илиян Илиев е несериозно, той е бил футболист в Левски, като треньор сме свидетели какво направи в Берое. Пред вас мога да му кажа „добре дошъл“ отново в Левски! Мога да му пожелая да постигне много по-големи успехи като треньор, отколкото като футболист, да бъде дълго в Левски и ние всички да сме доволни и щастливи. Знаете неговия екип това са хората, които той избра. Ще работи със Здравко Здравков и Митов, а Колев, който ще е треньор вратарите. Екимов е кондиционен треньор."

"Михаил Илиев е името на новия доктор, благодаря му, че прие поканата ми. Няма да работи на две места, каквито информации се появиха."

"Най- вероятно във вторник ще стане ясно името на директора на детско-юношеската школа, така че във вторник ще се видим отново“, обяви Тонев.

"Гаджев вече не иска трансфер, той остава в Левски. Може да го попитате за това, което ви интересува, когато ви дадем възможност. Ако има интерес към него и има отбор,който да заплати съответната сума, ще го продадем. Това важи за всеки играч", завърши шефът.