Спортният директор на Левски Георги Иванов излезе усмихнат след края на мача срещу Берое. Той заяви, че в този момент Левски играе и търси победата, която е най-важната за отбора.

„За нас в тези мачове най-важни са победите. Играхме и тук, за да победим и го направихме. Естествено имаше и много брак в играта на отделни футболисти, но когато сме победили ще имаме по-голямо спокойствие да направим анализ на грешките. Предстоят ни два по-леки мача за нас, които само ние можем да ги направим по-трудни. На мен от трибуната ми беше по-лесно, защото вярвах и знаех възможностите на моя отбор. Всеки треньор има различни виждания за играта и е нормално Ники да направи някои промени, както в състава, така и в играта”, коментира Гонзо.

"Знаете, че навън играехме малко колебливо, но днес изцяло контролирахме мача. Говорим постоянно с треньора. Грешки в един мач винаги има и то не малко. Въпросът е с времето да ги изчистваме. Ники разчита на тази система и надявам се тя да ни донесе успех и да играем още по-добре. Един отбор се гради с години, а не няколко месеца", каза още босът на "сините".