Новият старши треньор на Левски Николай Костов сподели, че е доволен след дебюта си начело на „сините“, тъй като футболистите му са положили сериозен труд за победата над Берое с 2:1. Специалистът призна, че не са се очаквали чудеса преди срещата със старозагорци, тъй като води Левски само от една седмица.

„Доволен съм от старанието на играчите, не трябваше да се очакват чудеса, бяхме малко време заедно“, сподели Костов.

„Победата над Берое е плод на сериозна работа и отношение на футболистите. Показахме добра организация, затова съм доволен. Сега, продължаваме да работим по организацията на играта - във фаза защита, изнасяне на топката, задържане на топката“, добави той.

„То се видя, че има положителна промяна, поздравявам моите играчи и феновете на Левски. Починах си добре и съм в добро настроение, тъй като победихме“, каза още новият наставник на Левски.

„Играчите ми изпълниха тактическите си задължения да пресираме противника, да го държим далеч от нашата врата, да не позволим на Берое да изнася топката, имахме добро взаимоотношение във фаза защита, добре атакувахме. Щом президентът е казал, как да не съм съгласен. Като работа и като селекция има доста неща да се вършат. Но като за начало съм доволен. Но за разлика от г-н Батков съм доволен от играта. Нямаше отпускане от наша страна в края на мача, изтощиха се някои наши играчи. Нямахме сили да пресираме. Противникът ни принуди и това завърши с гол в нашата врата. Малко случаен гол. Играх с един опорен халфа. Така и ще играем“, сподели още Николай Костов.