Собственикът на Левски Тодор Батков влезе в съблекалнята на ”сините”, за да ги поздрави за победата над Берое с 2:1. Столичани се наложиха след голове на Христо Йовов, а за „зелените” се разписа Влади Злативнов в заключителните минути на двубоя в Стара Загора.

„Харесва ми победата, заяви Батков пред журналистите. Играхме, за да спечелим този мач, от който най-много ми хареса, че спечелихме победата. Влязох в съблекалнята и ги поздравих и пожелах на Йовов да продължи да бележи”, каза Батков.

"Очевидно има още много да се работи. Трябва пълна концентрация в оставащите три мача. Три лагера планирам, един в Кипър и два в Турция и се надявам отборът да изглежда много по-добре в края на февруари."

"Очевидно днес играхме по нова схема. Важното е, че беше успешна. Може би беше малко студено и затова така се получи накрая. Всичко е добре, когато свършва добре. Има още много какво да се желае в качеството на играта, но аз разчитам на новия треньор. Набелязваме и нови играчи. Той още набира впечатления, но бързо ще научи имената на футболистите, за разлика от колегата му в другия гранд. Към края на ноември ще имаме списък с имената. В момента се договаряме с трима футболисти, с които ще се разделим. Засега няма да им казвам имената. С трима ще подпишем с трима, на които им изтичат договорите и остават още трима с които преговаряме. Ще преценим дали да останат или не", каза още собственикът на Батков.