Новият хърватски бранител на ЦСКА Тончи Кукоч сложи ръка на сърцето си и обеща на феновете на "червените" победа във вечното дерби в събота. Левият бек направи тази клетва пред клубната телевизия. 

И хърватинът обеща не само победа в дербито, но и да помогне на отбора да стане шампион. В момента ЦСКА е лидер в класирането с комфортна преднина пред преследвачите. 

"Аз, Тончи Кукоч, обещавам на всички фенове, че ще победим в дербито с Левски и ще станем шампиони", тържествено обеща футболистът. Преди това той твърдеше, че само ще остави сърцето си на терена и ще се раздаде, но впоследствие се закле в успеха. 

Наскоро Кукоч се самоопредели за "най-силния ляв защитник в Хърватия" и поиска от националния селекционер на "шахматистите" Нико Ковач да го вика в тима. Това обаче не се случва и той не пропусна да се заяде с него. 

"Нико Ковач не ме следи, защото не следи медиите, не следи дори терена, не следи абсолютно нищо", сподели още Кукоч. Той добави и мнението си за живота в България: "Хората тук са много добри, а София е хубав град, но аз не излизам много. Ако бием в събота, ще отида на дискотека."