Босът на ЦСКА Александър Томов призова за прекратяване на словесната война между „армейците“ и шампионите от Лудогорец. В същото време обаче Томов не пропусна да коментира широко обсъждания мач между тима от Разград и Марек, в който останаха съмнения за симулативна игра на дупничани.

„Спрете с тази словесна война, никой в ЦСКА не иска такова нещо. Явно е, че това са двата отбора фаворити. Трябва да решим споровете на футболния терен. Нас ни притесняват признанията на по-малки отбори, че те са стимулирани. Видяхте мача на Лудогорец с Марек и мача на Марек с ЦСКА. Става дума за нещо непочтено и виждате, че нашите фенове реагират.

Нашите фенове реагираха бурно, явно ставаше дума за полягане. Това е срамно, няма нужда от такова нещо.“

„ЦСКА не харчи никакви пари за войни. В тази декларация имаше три големи пари. Едната беше, че някой източва ЦСКА, напротив. Не само Томов, Тодоров и останалите правят това. Искам да благодаря на един Стойне Манолов затова, че помага на ЦСКА, искам да благодаря на „ЦСКА Завинаги“, искам да поканя всички журналисти на нашето събиране да видите отчетите. Ние сме свестни, добри хора“, допълни Томов.