Президентът на ЦСКА Александър Томов логично бе много доволен след успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той изрази увереност, че след зимата пауза „армейците“ ще бъдат много по-силни, а шампионската титла ще бъде все по-близо.

„Целта е все по-близо, да завършим на първо място годината. Това беше непосилна задача през миналата година. Но когато човек е последователен, когато сме единни, когато всички се стремим към тази шампионска титла, тя ще е все по-близо. Този отбор е замислен след зимната подготовка да е много по-силен“, заяви Томов.

„Това са млади момчета, след 40-дневния зимен лагер смятам, че това ще е нов отбор, разбира се и с някои нови играчи.“

Относно очакваните пари от Мерсин, Томов коментира: „Не може да има десетки решения на ФИФА и тези хора да не си плащат. Ние имахме среща на ръководствата на клубовете в Истанбул и досега освен да чуваме лъже, не чуваме нищо.“

„Не крия, че ние имаме да плащаме за Пакурар, те имат последен срок до 28-и и чакат до последно. Ако не платят ще напуснат първенството най-вероятно. Това са над 1 милион лева, които ние сме включили в нашия бюджет.“

„В школата всичко ще си бъде както трябва. Трябва да изчистим Пакурар и още два по-малки случая. Почти 80 или 90 на 100, когато отива за стари дългове, естествено че е много трудно. Имаме много големи мъже, включително треньорите на ДЮШ, не мога да изразя възхищението си от тези момчета“, допълни Томов.