Бившият наставник и легенда на ЦСКА Стойчо Младенов изгледа на живо двубоя на „червените” срещу Локомотив София, който завърши наравно 2:2. Младенов, който в момента е наставник в Египет, коментира ситуацията в лагера на „армейците”.

„Мач като мач. Не ми отива на мен да коментирам на какво ниво е ЦСКА. Явно трябва да се намери човек, който да удари с юмрук по масата. Няма цесекар, който да не го боли, но така стоят нещата. Не е лесно да се прави селекция, още по-трудно е да се прави отбор. Учудват ме празните трибуни. Много неща ме учудват. Аз съм безгласна буква, не мога да вземам отношение и нищо не мога да променя. Аз съм треньор по футбол, гледам си моите задължения”, заяви Стойчо Младенов.

Той побърза да опровергае и спекулациите, че ще наследи на треньорския пост Гьоре Йовановски: „Нека да спрем веднага спекулациите. Имам си ангажименти, просто имаме почивка от 25 дена и дойдох да си видя семейството и да свърша малко работа. Искаше ми се да донеса малко късмет на ЦСКА, но не се получи.”