Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов определи двубоя с Локомотив София като „най-слабият мач” на „армейците” в последно време. Босът на „червените” призна, че с тази игра отборът не може да се надява на успех през този сезон.

„Най-слабият мач, който съм гледал в последно време. Чудя се, дали не трябва да обявим нулева година. С тази игра и с тези резултати не виждам да постигаме големи цели”, заяви Костадинов.

„И тук през второто играхме по-добре, но какво от това. Губим 2 точки срещу Локомотив, който не показа, че е кой знае какво. Причините са много, време е да почнем да вкарваме своите положения”.

„Днес Платини не оправда своя шанс за изява, дано следващият път го оправдае. Не трябва да се правят повече контроли. Винаги целта е първо място през ЦСКА, но вече изоставаме много точки и ако играем по този начин не можем да ги компенсираме”, допълни Костадинов.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg