Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви след загубата от ЦСКА, че шефът на съдиите Костадин Костадинов е казал на Христо Ристосков на полувремето, че е свирил дузпа пепеляшка.

„На феновете мога да им кажа само да подкрепят и вярват в отбора. Искам да кажа на футболната общественост, че когато един човек е предател, той е предател през целия си живот”, сподели босът на „белите”.

„Не може резултатът да започне с 1:0 за ЦСКА. Той си свърши работата, ако може да се каже, че в него има нещо човешко. Не мога да се преборя с душевната мизерия на някои хора. Ние сме Славия и нямаме съдийско лоби. Играем сами срещу всички. Все пак има и достойни хора, които работят в българския футбол и той може да се промени”, добави президентът на Славия.

„Едно момче от този край дойде и ни взе две точки срещу Литекс. Дано парите, които са взели да ги похарчат за нещо друго, а не за лекарство. Ако четвъртата власт не пукне цирея, нищо добро не чака българския футбол. Аз не казвам, че ЦСКА не търсеше победата и не заслужаваше три точки”, каза още Стефанов.

„Странно, че съдията показа жълт картон на Тодор Колев, а не изгони Галчев. Джугански можеше да каже на Ристосков, че и двамата футболисти са се държали. Ние ще се борим до последно. Преди началото на мача не говорихме за съдията, а след първото полувреме нямаше за какво друго да говорим освен за Ристосков. Знам, че Костадин Костадинов каза на съдията на полувремето, че това е дузпа пепеляшка”, завърши Венци Стефанов.