Сериозен скандал между шефът на стадион „Българска армия” Калоян Стоянов – Цимбика и агитката на ЦСКА се разигра в Перник по време на мача на „армейците” с местния Миньор.

Според различни информации, Стоянов е организирал група от близо 60 човека, които по време на срещата са пребили един от тарторите на „червените” фенове, известен като Иво Главата. Първоначално се смяташе, че потърпевш е бил самият председател на фенклуба Димитър Ангелов – Дучето, но в крайна сметка се оказа, че това не е така.

Потърсен за коментар от телевизия Канал 3, Калоян Стоянов заяви: "Главата да си пие хапчетата, които лекарят му е предписал. Но да си ги пие редовно, защото само така действат и имат ефект. Няма какво да се разправям повече с него, той е инвалид първа степен. Питайте го как ще се прибере вкъщи.”

Напрежението между феновете на ЦСКА и Стоянов ескалира още в мача от Лига Европа с Рапид Виена, когато босът на „армейците” се опита да спре протестът на Сектор Г срещу ръководството от Титан. Тогава Стоянов отиде в Сектора, където разговаря с Дучето, но до проблеми не се стигна.