Изпълняващият длъжността старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов бе доволен, че успя да изведе тима до победа над Миньор в Перник с 4:2.

"В съблекалнята казах на моите играчи, че ги обичам много и да се раздават за мен," с усмивка обясни тактиката си Радуканов.

„Надявам се това да е победата, която ни трябваше, за да се вдигне отборът, и да играе по-добре. Липсват ни победите и самочувствието, а с победите идва и самочувствието,” коментира треньорът, който единствен се запази в щаба на „червените” при всички минали през отбора наставници този сезон.

Запитан за промените, които направи в състава за двубоя с Миньор и как ги е определил, Радуканов бе лаконичен и не си приписа заслугите: „Случайно”.

"Днес съм доволен от това, което показахме, имаше себераздаване, борба, мъжество. Само по този начин ако продължаваме, можем да постигаме успехи," похвали момчетата си той.

„Надявам се, че си говорят. Днес излязоха като един, като отбор, помагаха си,” коментира той за проблемите с комуникацията вътре в състава, за които се говореше през седмицата след мача с Рапид.

„Работих с всички треньори, надявам се да се развивам. Ще видим в понеделник какво ще стане,” завърши Милен Радуканов за собствената си позиция към момента. "Надявам се занапред да остана в ЦСКА и да върша работа, с която да съм полезен. Аз поех отбора в този мач за добро на всички. Оттук-нататък ръководството ще реши дали ще остана. Ако трябва да съм искрен, съм готов да работя на какъвто и да е пост."