Защитникът на ЦСКА Йордан Минев направи поредно много силно изказване, като обяви, че вече бившият старши треньор на тима Гьоре Йовановски е бил основната причина за проблемите през последните седмици. След уволнението на македонеца, ЦСКА победи Миньор с 4:2.

„Трябва да започнем да бием до края. Мачът ми се видя добре. Пак допуснахме нашите грешки отзад, вкараха ни два наши гола, но радостното е, че този път напред отбелязахме,” заяви Минев.

„Промяната е голяма. Няма ги вече някои хора, които не искам да споменавам. Това е, оттук нататък само нагоре, тези хора ни дърпаха надолу,” категоричен бе бранителят.

Запитан кой от двамата освободени визира – Гьоре Йовановски или Емил Костадинов, Минев малко странно отговори:„По-главният”, но след това стана ясно, че говори не за екс-директора, а за треньора. „Явно той е причината, не виждате ли, че ние не можехме да ходим при него. Два месеца един път не можа да ни нареди както трябва.”

„Днес бяхме наредени правилно, не видяхте ли,” добави той.

На въпрос дали нарочно футболистите не са играли под ръководството на Йовановски, Минев каза:„Глупости. Ние искаме, но като не сме наредени правилно, като не сме подготвени добре, това е.”

„Ние футболистите също сме виновни, не само треньорите. Радостното е, че тази победа я постигнахме в най-важния момент. Отсега нагоре,” продължи защитникът.

„Всички тичаме. Няма разделение, само се правят медиини интриги. Досега изпитвахме напрежение, никой не поемаше отговорност,” отбеляза Минев по темата за разделението българи-чужденци.

„Дай боже оттук да почне прераждането на ЦСКА,” завърши Данчо Минев.