Спортният директор на Левски Наско Сираков сподели след поражението с 0:2 от Лудогорец, че към настоящия момент не стои въпроса за треньорска смяна. Шефът на „сините“ разкри още, че утре най-вероятно ще пристигне още едно ново чуждестранно попълнение на „Георги Аспарухов“.

На практика, с изказването си, Наско Сираков обяви, че Левски едва ли ще се бори за титлата. Директорът сподели, че сега приоритет за клуба е изграждането на Сектор А.

„Направихме много губи индивидуални грешки, които доведоха до 2:0 и срещу отбор като Лудогорец това тежи много. Преди два месеца ви казах, че има отбори, които са много пред нас. Надявах се да сме скъсили разликата“, сподели Наско Сираков.

„Като цяло не мога да бъда недоволен от поведението на играчите. През второто полувреме играха значително по-добре, стигнаха пред вратата, но не успяхме да реализираме. На Нова година наистина се надявам да имаме отбор, който да ни позволява да играем по-спокойно срещу такива съперници.“

„За клуба приоритет е строежът на А сектор. Сега каквото и да си приказваме, попълваме отбора с футболисти без договори. През зимата ще привлечем още играчи“, коментира Наско Сираков.

На въпрос, свързан с Кевин Бру и неговото представяне, спортният директор заяви: „Това са играчите, които имаме в момента. С тези играчи ще завършим сезона. Надявам се утре да имаме ново попълнение – чужденец. Ние ще играем във всеки мач за повече точки, но разликата с челниците е голяма.“

„На този етап не стои пред нас мисълта за някакви треньорски промени. Има хора над мен, които могат да решат, че футболистите трябва да бъдат глобени, но мисля, че трябва да осъзнаем, че това са ни възможностите.“

„Левски е силен, когато публиката е с него. Каквото и да кажа за публиката, ще е малко. Според мен на Левски му липсва достатъчна класа, за да се противопостави на отбор като Лудогорец. Градим отбор, хората би трябвало да бъдат по-търпеливи и аз им обещавам, че ще закарам отбора там, където вече съм го закарвал“, завърши Наско Сираков.