Мирослав Иванов бе най-дейният играч на Левски, при загубата от бившия му тим Лудогорец с 0:2 на „Герена“. „Левски загуби най-вече заради това, че не си вкара положенията. Лудогорец от три ситуации ни вкара два гола,“ заяви Иванов след двубоя.

„Второто полувреме играхме с желание, трябваше така да бъде и през първото. Но отборната игра ни куца. Нормално е, трудно е, всяка седмица идват нови футболисти. Надявам се да започнем да играем като отбор. Но второто полувреме показахме дух и желание, и с работа, Левски ще започне да побеждава,“ добави още Миро Иванов.

Той бе категоричен: "Левски първо трябва да направи отбор, и после да мисли за титли. Най-лесно е да обещаваме. Няма смисъл да лъжем хората. Факт е, че отборът не играе както трябва. Трябва да играем както през второто полувреме. Трябва да сме реалисти."

„Ранният гол малко обърка нещата. Отборът е млад, аз може би бях най-опитния на терена днес, и затова се стъписахме. Няма какво да се лъжем, има напрежение, видно е. Това се преодолява с победи. На Левски му трябват победи, нищо друго,“ завърши Иванов.