„През първото полувреме не се получи това, което исках. Стрелях с празна пушка с изказванията преди мача. Надиграха ни тотално, мога да кажа, че дори ни пребиха през първата част. Те направиха това, което трябваше да направим ние. През второто полувреме показахме повече качество и желание, но това не е достатъчно в такъв мач. Името на Левски не ни позволява да се откажем от титлата“, това заяви старши треньорът на Левски Славиша Йоканович след загубата с 0:2 от Лудогорец на „Героги Аспарухов“.

„Задачата ни е много тежка. От 12 точки възможни на „Герена“, спечелихме само две. Днес беше моментът, в който да преобърнем нещата нещата, но не се получи и се отдалечаваме от нашата цел. Ние всички сме наясно, какво носи емблемата на Левски. В момента не показваме играта, която трябва да показва Левски“, сподели още сърбинът.

„През първото полувреме не показахме характер. Първият гол се получи от стандартна ситуация за Лудогорец, а вторият гол се вкарва в юношеските мачове. Ние искахме да доминираме на нашия стадион, но до този момент не ни се получаваше. Играехме със страх, сами си вкарахме два гола. През второто полувреме показахме характер, но не бе достатъчно. Ситуацията е трудна, но немя да се откажем толкова лесно от титлата“, допълни Йоканович.

„Срам ме е от това, което показахме. Срам ме е от тези хора на трибуните. Единственото, което ми остава е да работя. Няма смисъл в средата на септември да говоря за селекция и за това какво ми е нужно и какво не. Важното е да продължим да работим. За Пирин ще направя промени и ще дам шанс на някои, които по рядко играят. Очаква ни сгъстен цикъл от мачове и трябва да има промени. Не виждам как ще се случи чудо за три дни. Трябва ни време, виждате, че имаме много проблеми. За момента не виждам друг начин освен да продължим да работим.“