Имаше и добри и лоши моменти, но радващото, както е казах и вчера, за самочувствие е, че победихме. Все пак това е Амкар Перм”, каза треньорът на ЦСКА Милен Радуканов след победата с 3:2 над руския Амкар в Турция.

„Разбира се, в моменти от мача се видяха и лоши неща. На лошите ще наблегнем повече, хубавите също ще ги отбележим. Както казвам всеки ден, чака ни работа и работа”, заяви Радуканов.

„Допуснахме грешки от умора, а и теренът въобще не беше добър. Важно е желанието. За първи път ни вкараха два гола, получиха се индивидуални грешки, ще ги изчистим.”

„Не може да не ме радва навлизането на млади футболисти. Изтъкнах още, когато дойдохме в Анталия, че половината на наши играчи са млади – на по 18-19-20 години. Радулович днес направи един много добър мач. Доволен съм и от останалите – и Бахъров, и Амзин, всички млади, които влизат, се опитват да се влагат максимално, вече усещат тръпката в ЦСКА и какво се иска. Надявам се това да бъде едно начало на тяхното много добро развитие.”

„Все още, доколкото знам, има някакви проблеми с документите на Радулович, но се надявам това скоро да се разреши и да го картотекираме”

„Маркиньос е футболист на ЦСКА.”

„Мисля, че травмата на Костадин Стоянов не е притеснителна. Мисля, че за други ден ще бъде добре”, каза още наставникът на червените след мача с Амкар.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.