Отборът на ЦСКА допусна първи голове във вратата си през 2011 година, но това не попречи на „червените” да продължат победната си серия. „Армейците” надделяха над Амкар Перм с 3:2 в Турция, а в тима на руснаците не се появиха българите Захари Сираков и Георги Пеев. Първият игра за своя тим в сутрешната проверка, докато Пеев е с националния тим на България, който тази вечер излиза срещу Естония в контрола. Головете за победата на ЦСКА бяха дело на Спас Делев, Грегъри Нелсън и Никола Радулович.

Резултатът бе открит още в четвърта минута в полза на ЦСКА. Спас Делев, който вчера получи травма в проверката срещу Металург Донецк, даде преднина на „червените” след добра атака за българите. Нелсън намери добре Делев в наказателното поле, нападателят преодоля един бранител на Амкар, напредна и останал сам срещу вратаря не срещна трудности да се разпише.

В 17-ата минута руснаците съумяха да изравнят. След грешка в центъра на терена, Джуканов пое топката и с премерен и техничен удар в долния десен ъгъл на вратата вкара за 1:1. Това бе първото попадение във вратата на ЦСКА от началото на зимната подготовка през тази година. Възпитаниците на треньора Рашид Рахимов дори обърнаха изцяло развитието на мач десет минути по-късно, когато Хуго се разписа, но не без помощта и на „червения” вратар Здравко Чавдаров. Хуго пое топката в средата на терена, видя излезлия Чавдаров и се опита да го прехвърли. Стражът успя да докосне топката, след което падна на земята, за да види как коженото кълбо влиза във вратата му.

До края на първата част все пак ЦСКА отново вкара, този път чрез Грегъри Нелсън. След продължителна атака преминала и по двата фланга, топката попадна в холандеца, който от изключително малък ъгъл успя да преодолее съпротивата на руския вратар за 2:2.

В 42-ата минута на срещата съставът на Амкар трябваше да остане с човек по-малко на терена, след втория жълт картон на Калашников. След разбирателство между двата треньорски щаба обаче, на мястото на изгонения футболист се появи Чех.

Втората част започна отлично за „червените”, който вкараха само три минути след подновяването на играта. Младият сърбин Никола Радулович беше изведен отлично от Спас Делев, преодоля вратаря на Амкар и със сетни усилия от малък ъгъл успя да даде преднина на своя тим. Само няколко минути по-късно Радулович имаше още по-чиста ситуация, но този път пропусна.