„Платини се отлъчи от отбора при Стойчо Младенов. Специално засега, не знам да има нещо такова. Не знам да има лагери и групички, както постоянно излизат информации в пресата. Всичко е нормално”, заяви защитникът на ЦСКА Пламен Крачунов при отпътуването на тима за турския курорт Алания, където ще е вторият подготвителен лагер на „армейците”.

„Настроението в отбора е добро. Имахме хубава, дълга почивка между двата лагера и сега отиваме да се подготвим за началото на пролетния дял на първенството. Аз специално съм добре физически, а тренировките преминават нормално”, каза още бившият футболист на Локомотив Пловдив.

„Г-н Йешич не е провеждал индивидуални разговори с нас, просто на първата тренировка си каза изискванията. Както и миналата година, така и сега, атмосферата в съблекалнята е много добра, имаме хубав колектив за разлика от преди време”, категоричен бе централният бранител.

„Всеки треньор си има програма, по която си работи. Всеки си има индивидуални изисквания и ние сме длъжни да се съобразяваме с тях. Както с тези на предишния, така и с тези на сегашния треньор. И може би на следващия, който ще дойде в бъдеще”, завърши Пламен Крачунов.