„Не съм чул сега да съскат змии на Армията. Сега е студено и сигурно са се скрили”, заяви спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов на аерогара София. Тази сутрин „армейците” отлетяха за Алания, където ще бъде вторият подготвителен лагер на отбора.

„Настроението в отбора е добро. Измислици са това, че Мишел Платини е вдигнал бунт. Той дойде на стадиона, шегуваше се, беше много весел. Играчите починаха няколко дни, сега отиваме за решителната част от подготовката, в която треньорът ще си избистри състава, тактиката и т.н”, добави легендарният треньор на „армейците”.

Той коментира и плановете за селекция на клуба: „Ако се разреши въпроса с уругваеца Варела, мисля, че с това селекцията на ЦСКА ще приключи. Ясно е, че се разделяме със Скиорили и Макенджиев.”

„Не съм бил на първата подготовка и не знам, какво точно са работили в отбора. Затова не знам, какво ще се надгражда сега. Като свърши цялата подготовка мога да кажа на какъв етап сме стигнали”, категоричен бе спортният директор на ЦСКА.

„Важно е, че треньорът е доволен от отбора, от играчите, с които разполага. Изказа задоволство от първия етап на подготовката. Аз какво да добавя?”, риторичен бе Никодимов.

„Отборът е готов да атакува титлата. Вярно, че авансът на първите два отбора е голям, но ние сме си поставили за цел да ги настигнем. Но какво ще стане, бъдещето ще покаже”, завърши Паро.