„За пръв път ЦСКА се чувства добре. Първият лагер премина перфектно. За пръв път треньорът не поиска грандиозна селекция от 10-15 футболисти! Човекът сподели, че е много доволен от наличните играчи”, заяви изпълнителния директор на ЦСКА Вецислав Живков при отпътуването на „армейците” за втория им подготвителен лагер в Алания.

„Всичко в ЦСКА е нормално и спокойно и няма скандали. Те са в главите на някои хора, които искат да навредят на ЦСКА. Но аз съм отговорен фактор и знам какво се случва при нас, и мога с открито чело и ясна мисъл да кажа, че всичко е наред”, добави един от шефовете на „червените”.

„В ЦСКА винаги може да се случи нещо изненадващо. Ние сме интересен клуб с по-нестандартни решения. Бъдете сигурни, че ще бъдете в час с всичко ново, което се случва в ЦСКА”, категоричен бе Живков.

Той разкри и какво е бъдещето на уругваеца Лорес Варела: „Казусът с Варела е ясен – подписал съм договор с Палермо, играчът е подписал предварителен договор с нас! Сега остава да сключи официалния си контракт и да се присъедини към отбора на лагера в Турция!”

Живков бе категоричен, че в тима няма брожения срещу звездата Мишел Платини: „Няма брожения срещу Платини, той е доказал се професионалист. Лично говорих с Йешич, той е много доволен от отношението му към тренировките и в съблекалнята. Няма никакви проблеми с него.”

„Не наблюдаваме преките си конкуренти. Съсредоточили сме се върху работата си в ЦСКА. Ще излезем с едно ново лице и ще бъдем приятната изненада на втория полусезон. Основни цели за нас остават спечелването на Купата на България и борбата за шампионската титла”, каза още изпълнителният директор на ЦСКА.

„Една от главните ни цели е да заиграем на стадион „Българска армия и аз мисля, че този път ще се справим. Ремонтните работи продължават, всичко се прави по изискванията на лицензионната комисия. Уверявам феновете, че за нас е най-важно да се завърнем в нашия дом”, обеща босът на „армейците”.

„Дали Литекс и ЦСКА ще се слеят трябва да попитате г-н Борисов. Това са преговори между собствениците и аз не съм в час с тях. Сливането на два клуба е сложно нещо. Иначе е нормално да пътуваме няколко отбора за Турция. Няма значение дали е с Литекс или с някой друг. Само дано не е с Левски”, завърши Живков.