Мариян Огнянов най-вероятно ще стартира като титуляр в мача на Левски с Пирин Благоевград. От обявената група се вижда, че за мястото на Дарко Тасевски ще се избира между родения в Лом футболист и опитния Александър Александров.

Пловдивчанинът има известни проблеми с контузия, която получи срещу Черно море, но все пак тренира пълноценно в последните дни.

Любопитно е, че в групата на Ясен Петров има само двама класически централни защитници - Иво Иванов и Данчо Милиев. От разширения състав отпадна и Георги Петков, което по-скоро е очаквано.

Ето и пълният списък с играчи, на които ще се разчита за сблъсъка с Пирин: Божидар Митрев, Кирил Акалски, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Сержиньо Грийн, Мариян Огнянов, Александър Александров, Даниел Младенов, Жоазиньо, Анди Слори, Александър Киров, Исмаил Иса и Гара Дембеле.


--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/