Ясен Петров коментира на днешната си пресконференция ситуацията с контузения Дарко Тасевски. Специалистът призна, че „сините” няма да бързат с пускането на македонеца в игра, за да не се повтори случая с Христо Йовов.

„Ние няма да рискуваме здравето на нито един от нашите футболисти. Ще действаме много внимателно. Извадили сме си поуки от случилото се с Христо”, откровен бе Ясен Петров.

Той сподели, че през изминалата седмица голмайсторът на Левски Гара Дембеле е пропуснал само една тренировка и е готов за предстоящите предизвикателства, който стоят пред „сините”.

„Всеки един футболист е ценен. Много пъти съм казвал пред вас, че идват моменти, в които всеки футболист трябва да защити себе си и Левски в даден момент. За нас мачът с Пирин е важен, колкото всеки друг”, продължи пловдивският специалист.

„Имахме нужда от освежаване. Предната седмица успяхме да дадем малко почивка на част от футболистите. Възстановихме част от тях, а през тази седмица работихме добре. Надявам се, че отборът е готов да се представи по един достоен начин през тази тежка седмица, която ни предстой”, допълни Петров.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/