Старши треньорът на Левски Ясен Петров бе изключително пестелив на думи по отношение на отстранения от първия състав Шакиб Бензукан. „Няма какво да коментирам. Има официално становище на клуба”, сподели специалистът.

Припомняме, че от вчера мароканецът не е в първия тим на „сините” от София. Тази сутрин той не се появи на стадион „Георги Аспарухов”, когато Петров проведе своето занимание.

„Ние сме мислили по въпроса как да реагираме, ако имаме проблем с някой от централните защитници. Това си остава за наша вътрешна консумация. Дано да нямаме проблем и да не преквалифицараме, който и да е от нашите футболисти”, допълни Ясен Петров.

Той отказа да коментира противника на „сините” Пирин Благоевград. Петров все пак каза, че при „орлетата” се забелязва прогрес в последните срещи.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/