Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов хвърли малко повече яснота върху подготовката на тима през лятото. Както е известно, "червените" ще се подготвят в Боровец и Холандия.

"Знаете каква ни е програмата, както и какви са ни етапите. Ще ви помоля до края на първия лагер в Боровец да не бъдем безпокоени и треньори, и играчи. На 21 юни е първата ни контрола и от тогава ще може да се комуникира с нас и с футболистите." 

"Имаме определени противници, с които разговаряме за лагера в Холандия. До вторник ще има яснота с опонентите и ще разберете с кои тимове ще се срещнем."

"Видях, че играчите са понатрупали малко тен, което е хубаво. Те имаха програма, която трябваше да изпълнят, утре ще видим кой я е изпълнил. Настроението е добро, надявам се да се запази такова."

"Дано Райс Мболи изкара повече време на Световното, но когато то свърши, той идва тук и няма да има почивка за него. С един телефонен разговор се разбрахме с Мартин ККамбуров, той винаги може да ми решава проблемите. На 50% съм решил проблема с тараните, искам поне още един, а защо не и още двама. Това е важно за схемата ми, трябва да имам опции, защото ние сме ЦСКА", сподели Младенов. 

Той категорично отрече и информациите, че ще напусне клуба, които се появиха малко след края на изминалия сезон. 

"Както виждате, на този етап съм треньор на ЦСКА. Не искам да коментирам спекулации какви оферти съм имал. Треньор съм на ЦСКА, пък за колко време ще бъде така, само Господ знае", заяви Младенов.