Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев ще продължи да носи екипа на тима, въпреки че наскоро навърши 38 години. Освен това халфът ще работи и в щаба на наставника Стойчо Младенов, като ще бъде и негов помощник. 

"Тошко Янчев от днес нататък ще е играещ помощник-треньор. Точно такава роля в света на футбола няма, но ние ще разчитаме на него да помогне. Той е изключително полезен и за адаптацията на новите момчета. И освен това ще бъде част от моя екип.

Напуснаха ни седем състезатели, в това число и Томаш Черни. Досега имаме трима, очакваме още футболисти на поста ляв бек. Очакваме централен нападател и халф и това ще ни бъде съставът", сподели Младенов. 

Той разкри още, че групата за първия лагер на Боровец ще бъде от 27 футболисти. Сред тях не е вратарят Томаш Черни, който беше в разногласия с ръководството още от миналия сезон. С тима пътуват и няколко юноши. 

"Заминаваме с 27 футболисти, само Емил Гъргоров ще се присъедини малко по-късно. Имаме вариант, може би утре или вдругиден ще обявим с кой тим ще бъде първата ни контрола."

"Много съм доволен от групата за дублиращи отбори. Там юношите ни ще играят, те трябва да имат конкуренция. Състезателите, които не са в групата също ще трупат игрова практика. Колкото до юношите, мисля, че с викането на младите се показва, че имаме идея да ги развиваме и да ги ползваме. Дава им се възможност", сподели Младенов.