Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов призова за повече спокойствие около тима и да не се вдига излишно летвата на очакванията към отбора за следващия сезон. Въпреки това, той обеща преследване на победата във всеки мач. 

"Миналата година се постигна подвигът с второто място, сега ще видим. Не искам да се създават прекалено големи очаквания към отбора. Сега тече процес по една стабилизация на отбора и не искам да има разминаване. Не искам да има голямо напрежение в отбора, въпреки че тук винаги има такова. Не искам прекалено много да се вдига летвата, защото това няма да е хубаво за ЦСКА.

ЦСКА ще продължава да се бори във всеки един мач за победа и само за победа. Пък накрая къде ще бъдем в класирането, ще видим", сподели Младенов. 

Той говори и по темата за селекцията. Наставникът не е особено доволен, защото от исканите от него играчи до сега са дошли само трима. Въпреки това се надява, че скоро подборката на играчите ще приключи напълно. 

"Залагаме на свободни агенти, така ще е, към това сме насочени. Правим максималното ЦСКА да представлява това, което ни се иска. Искаме да надграждаме, макар и по малко. Очакваме от България и чужбина нови имена."

"Нито едно от спряганите имена в пресата не е истината. Преговаряме със съвсем различни играчи, надявам се другата седмица да имаме информация за осъществяване на трансферите им."

"Предпочитам да не коментирам темата, до този етап нещата не се развиват по желания от мен начин, защото исках още днес да започна с всички. Но не е фатално, стига новите да дойдат другата седмица, както се надяваме.

Ние имаме приоритети, които трябва да следваме. И ако не ги спазваме, значи не работим с единомислие. Аз съм обявил плана за следващите 3-5 години и след това ЦСКА го следват велики години. Чак накрая на приоритетите са парите за селекция. ", сподели още Младенов.