Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла не скри разочарованието си от почти празните трибуни при домакинския успех на „армейците“ с 1:0 над Ботев Пд в мач от 25-я кръг на А група. Ръководителят заяви, че това не е хубаво и допълни, че не може ЦСКА да е без фенове.

"Ботев е добър отбор. Станимир Стоилов му промени облика", започна Георги Илиев.

„ Не е хубаво. Не може ЦСКА да е без фенове. Не се получиха последните минути срещу Левски, когато се бяхме прибрали да пазим резултат и оттам дойдоха тези конфликти. Феновете са барометърът и ние трябва да играем за тях, а в момента, както виждате не го правим", продължи един от силните хора на „Армията“.

Колкото до спекулациите в медиите, че е имало симулативна игра на някои „червени“ играчи по време на Вечното дерби с Левски, което „сините“ спечелиха с 2:1, Майкъла заяви: „Това е несериозно. Иво Иванов си е собственик и има право на мнение. За мен няма такова нещо, вярвам на всички футболисти. Видяхте, че днес Томас Черни имаше неубедителни две-три намеси, това му влияе на него, нека запазим едно спокойствие и да гледаме футбол“.