Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след успеха над Ботев Пд с 1:0 в мач от 25-я кръг на А група, че отборът му се е наложил над най-добрия тим в България, каквото е всеобщото мнение. Наставникът изрази своето съжаление, че по трибуните е имало малко публика.

„Това бе важна победа за нас. Радвам се, че я постигнахме, изпълнихме тактическите указания“, започна Радуканов.

„Радвам се за победата, за футболистите. Важна победа за нас, бяхме притиснати до стената. Победихме пряк конкурент за евротурнирите, надявам се да спечелим и следващите мачове“, продължи специалистът.

„Съжалявам, че нямаше много публика, но тя си има своето мнение. Аз съм на мнение, че винаги трябва да се подкрепя отборът, виждате как е на запад. Надявам се да ги върнем на стадиона“, допълни Радуканов.

„Победата означава един ден спокойствие, имаше голямо напрежение. Играехме срещу най-добрия отбор в България, както всички коментират, е ,победихме най-добрия отбор в България“, продължи Радуканов.

„Показахме мъжество, характер. Мисля, че надиграхме Ботев. Влияе ни това, че публиката не ни подкрепя, лесно е да се подкрепя, когато отборът върви, трудно е сега - в лесни моменти е лесно“, допълни наставникът.

„Имахме три принудителни смени, от там се наруши ритъмът на игра. Важното е, че успяхме да се преборим. Всеки иска да играе, когато му се дава шанс, трябва да се възползва от него“, коментира специалистът.

„Навсякъде е трудно, лесно е, ако сам си го направиш. Имах разговор с президента, който ми каза, че ако е доволен, ще съм тук. Той решава. Мисля, че имаме сили да работим. Нямам ултиматум дали ЦСКА ще се класира, или не за Европа. Решава Борисов. В много добри отношения съм с Мишел Платини. Треньорски контузии няма. Тук въпросът е да покажеш мъжество и професионализъм към отбора, който ти плаща заплатата“, завърши Радуканов.