Лудогорец и ЦСКА се изправят един срещу друг от 20:00 часа на стадион "Лудогорец Арена". Лудогорец победи с 4:0. В 37-ата минута Барт откри резултата, след като засече центриране отляво и с глава препарира Уваренко.

Един от най-спорните моменти в двубоя между Лудогорец и ЦСКА от 24-ия кръг на А група се случи в 22-ата минута, когато Козмин Моци влезе с удар от каратето в тялото на Николич, но съдията Георги Йорданов, както и помощниците му не видяха ситуацията и играта продължи.

Моци влезе в единоборството срещу Николич с високо вдигнат крак, след което направи движение и ритна нападателя на ЦСКА. 

Съдията Георги Йорданов подмина ситуацията, а нито един от неговите асистенти не му сигнализира за случилото се. 

Марселиньо удвои преднината на домакините с гол в 64-ата минута. Мисиджан направи резултата 3:0 в 80-ата минута на срещата. Кишада оформи 4:0 в добавеното време на срещата.

Ето и съставите на двата отбора:

Лудогорец: Стоянов, Минев, Кайсара, Барт, Моци, Фабио Ешпиньо, Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Абало, Безяк

ЦСКА: Уваренко, Тунчев, Кукоч, Сънди, Галчев, Венци Василев, Оршулич, Милисавлевич, Жуан Фелипе Рибейро, Иван Стоянов, Николич

Срещата противопоставя първия и втория в класирането като Лудогорец има 3 точки преднина пред "червените".

Двубоят Лудогорец – ЦСКА от 24-я кръг на А група /Първа шестица/ в събота от 20 часа можете да проследите в Gong.bg, на живо в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и на честотите на Дарик радио.