Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов открито нападна бившия треньор на отбора Павел Дочев. Според бранителя, който бе изваден от отбора именно от Дочев, немският възпитаник е главният виновник за моментното състояние на отбора.

Стоянов смята, че футболистите на ЦСКА са много зле физически и причината е лошата подготовка през лятото.

„Имаше много умора в нас, причините са много, аз ги знам, но не искам да ги казвам, че ще стане лошо. Напоследък аз съм лошия”, заяви Стоянов.

„Аз съм играл по Б и по В група, но такава подготовка никога не съм водил. Много зле физически сме, ние правим подготовка по време на сезона. За мен той (Павел Дочев) е виновен. Може да кажете, че го мразя, но за мен той е виновен. Разбрах, че е поел някой отбор от трета дивизия, много му е. Имали 7 точки, с толкова ще си останат”, сподели бранителят.

Относно боя между него и Спас Делев, Стоянов коментира: „Аз ще си поема вината. 10 минути след като го направих съжалявах, мисля, че и той, но се случва”.

„Като се умориш няма характер, краката и главата не те слушат. Има една седмица, надяваме се да спечелим следващия мач”, завърши бившият играч на Сливен.