Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски оправда загубата на своя отбор с натрупаната умора от мача с Бешикташ в четвъртък. Според македонеца, все още нищо не е загубено и „армейците” ще се борят дори за шампионската титла. Той заяви, че който не влага всичко от себе си за ЦСКА, няма да играе.

„Честитя победата на Славия. Имахме много липсващи футболисти. Имахме няколко положения, от които не се възползвахме, Славия го направи. След лагера ще направим анализа на мача, мисля, че трябваше да вкараме един гол. Животът продължава, ще видим”, заяви Йовановски.

„Който иска да носи фланелката на ЦСКА ще я носи, който не иска може да си ходи. Който няма сърце за ЦСКА, той няма да играе”.

„Не искам да конкретизирам, за мен футболистите в ЦСКА са най-добрите футболисти. Платини води специална подготовка и за 60-70 минути той е напълно подготвен. Нормално е, първи мач му е, но той е много качествен футболист”.

Относно липсата на Спас Делев в групата за мача, Йовановски заяви: „Няма какво да коментирам за Спас Делев. Спас Делев и Коце Стоянов ще получат глоби, а това, че е изваден от групата за мача е заради това, че в момента има по-добри футболисти от него. Той не е изваден от отбора, а само от групата за мача”.

„Мисля, че футболистите имат голямо желание. Бяха изморени от Бешикташ и не можахме да ги възстановим, затова загубихме. Никой не е виновен за загубата. Сигурен съм, че имаме шансове не само за Европа, а и за шампионската титла. Нищо не е изгубено”, допълни македонецът.