Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов заяви след нулевото равенство срещу Берое, че тимът има интерес лидерът в класирането (Литекс) да губи точки, а не останалите отбори.

„Да седна да плача, няма смисъл. Футбол. Животът продължава, още е твърде рано. Очакваше се, че тук ще е по-трудно. Може да съжаляваме, че проспахме първото полувреме, ако бяхме играли като през второто – през цялото време... Берое е много добър отбор и тук се играе футбол. Беше добре да покажем, че сме по-готови. Има нужда още от сработване. На терена бяха момчета, които нямат много игрови минути, дори и от контролите в Анталия”, сподели шефът в „червения” тим.

„Напоследък почти не чета нищо по вестниците. А и няма нищо лошо в това, някой отбор да стимулира друг финансово. През второто полувреме играхме почти на ходом и когато се усетихме, че мачът отива 0:0, тогава тръгнахме. Трябва да ги вдигнем момчетата и да продължим. Имаме по-леки мачове до дербито с Левски и не по-тежки до мача с Литекс. ЦСКА ще се бори за титлата, независимо от това какво е станало днес”, добави Караиванов.

„Ние сме заинтересовани лидерите да губят точки. Битката за титлата е ЦСКА – Литекс и това продължава. Всеки може да загуби, първенството е честно, това е хубаво”, завърши спортно-техническият директор на ЦСКА.