Треньорът на Берое Илиан Илиев съжали, че неговият отбор не успя да победи ЦСКА, но е доволен и от нулевото равенство, след като цяло второ полувреме зелените играха с човек по-малко.

„Така стана, че след това изгонване, трябваше да търсим точката, но не сме тръгнали да браним хикса, защото видяхте и че смените ми бяха офанзивни”, коментира младият наставник след края на двубоя в Стара Загора, видимо недоволен от съдийството на Антон Генов.
„Имахме по-чисти ситуации през първата част и мисля, че трябваше да вкараме, но след като в самото начало на второто полувреме останахме с човек по-малко, трябваше да се примирим с равенството.”

„Не е вярно, че чакаме премии от други отбори. Тези момчета играха заради хората, които видяхте, че и днес ни подкрепиха и в трудните моменти.”

„Днес в групата ни бяха 11 юноши на Берое, 6 бяха на терена, влезнаха още двама, така се показва, че при нас се работи и не ни е страх да рискуваме.”

„Надявам се за купата да не ни свири Генов, защото той е много силен при тези ситуации – спорните. Ако тази година той навършва годините за пенсия, футболът ни ще спечели много”, каза Илиев за предстоящия четвъртфинал за Купата на България срещу ЦСКА.