Евентуалният нов мажоритарен акционер в ЦСКА Юлиян Инджов не смята, че раздялата със старши треньора Стойчо Младенов е бил грешен ход от страна на ръководството. Бизнесменът също така сподели, че спечелването на титлата е била цел по силите на отбора, макар преди началото на сезона „армейците“ едва да се спасиха от разпад.

„Смятам, че раздялата със Стойчо Младенов не беше грешка. И аз, и Манджуков и Томов сме създавали комфорт на клуба. Титлата не беше непостижима задача, тя беше свързана със самофинансирането на клуба. Ако такава цел бива пропусната, би трябвало да се очакват големи дупки в бюджета“, каза строитленият предприемач в ефира на ТВ7.

„Безспорно отборът в началото беше пред разпаден. Стойчо Младенов и Томов направиха много, за да задържат клуба. Ние с Манджуков също сме готови да направим. Ние оставки няма как да подадем, но ако се наложи да излезем от клуба, няма да си търсим парите, които сме инвестирали.“

„Не съм футболен специалист, аз съм строителен предприемач. Ще трябва да получа консултации и заедно със спортно-техническото ръководство да се определи треньор“, допълни Инджов.