Спортно-техническият директор на Левски Христо Йовов отказа да коментира съдийството на рефера Георги Димитров при загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. Босът на „сините“ обаче остана доволен от играта на своя тим.

„Няма да коментирам съдийството. Единственото, за което съжалявам е, че си тръгваме без точки от тук. Съдията не е виновен, след като не сме отбелязали гол. Хубавото днес е, че Левски превъзхождаше Берое във всеки един футболен компонент. Затова можем да съжаляваме, че не взехме поне точка. Отборите вече започнаха да се съобразяват със стила на Левски, а това е още един знак, че вървим в правилна посока. Не можехме да вкараме и затова не взехме поне точка“, коментира Йовов.

„Трябва да сме доволни от начина на игра и от начина на водене на мача. През цялото време държахме инициативата. Може би на момента нямахме шанс. Гледах положенията на повторение, но ви казах, че няма да коментирам съдиите. Има си съдийска комисия, която да разгледа мача и да прецени. Не мисля, че тази загуба ще се отрази за предстоящия мач с ЦСКА. Казах и на момчетата, че съм доволен от тяхното представяне“, каза още той.