Старши треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че е доволен от това, което отборът му показа при загубата с 0:1 от Берое в 17-ия кръг на А група. Специалистът бе категоричен, че футболистите му не са направили крачка назад в представянето си, но отчете, че имаше доста пропуски пред вратата на Иван Караджов.

„Допуснахме една-единствена грешка в защита. Изключвам последните 6-7 минути, когато всички отидохме напред и те имаха шансове за контраатаки. При техния гол загубихме топката в нашата половина и така се стигна до дузпата. В атака пропиляхме ситуации и не успяхме да отбележим гол. Това не стигна нито за точка, нито за три“, каза наставникът на Левски след мача.

„Има нещо вярно, че изпускаме много положения. Гари Родригес излезе сам срещу вратаря, но сбърка, като реши да стреля от движение. Макриев и останалите също стигнаха до ситуации. Имахме по-чисти положения от отбора на Берое. Доволен съм отбора, защото работим нещо ново от 15-20 дни. Много е важно, че момчетата показват дух, а когато това е налице, проблемите не са толкова големи.“

„Мачът с ЦСКА, при това не е един, а са два и за Купата на България, е съвсем различен. Не мога да кажа, че загубата е крачка назад, защото отборът търсеше победата до последно“, допълни Здравков.